Wheel of Fortune -slotin säännöt

Onnenpyörään pohjautuvia Wheel of Fortune -pelejä on ollut kasinolla jo iät ja ajat, eikä niissä pyöriviä suuria ja värikkäitä pyöriä voi olla huomaamatta tavallisten slottien rinnalla. Yhdestä kaikkien aikojen suosituimmista televisio-ohjelmista inspiraatiota ammentanut IGT:n Wheel of Fortune -slotti sisältää tästä esikuvastaan tuttuja elementtejä aina musiikista, ääniefekteistä ja suunnittelusta alkaen. Seuraavaksi käydään läpi Wheel of Fortune -slotin säännöt lyhyesti.

Wheel of Fortunen ominaisuudet

Wheel of Fortunesta on useita eri variaatioita, mutta kaikkein yleisin on kolmella rullalla pelattava versio. IGT:n slotissa pelataan kuitenkin viidellä rullalla ja viidellä panoslinjalla. Pelissä on tarjolla yli 700 mahdollista voittoyhdistelmää joka kierroksella. Wheel of Fortunea voi pelata hyvin monenlaisella eri budjetilla. Yleisimmin tarjottavat panoskoot kierrosta kohden ovat 0,25€, 0,50€, 1€, 5€, 10€, 25€, 50€ ja 100€.

Raha pyörii pelissä

Suurin mahdollinen voitto Wheel of Fortunessa on 50 000 kolikkoa. Toiseksi arvokkain yhdistelmä tuo kuitenkin vain 2500 kolikkoa. Wheel of Fortunessa voittoja tulee kuvioyhdistelmistä sekä vasemmalta oikealle että oikealta vasemmalle, mikä kasvattaa voittamisen mahdollisuuksia entisestään.

Pelaaminen

Wheel of Fortune -slotin säännöt ovat hyvin simppelit ja noudattavat pitkälti tavallisia slottipelaamisen sääntöjä. Pelaajan tulee valita kolikon arvo, asettaa panokset, painaa pyöräytysnappia ja toivoa, että kohdalle osuu voittoja.

Tästä pelistä löytyy toki muutamia eri bonuskierroksia, joihin sisältyy pyörän pyöräyttämisen elementti, joka määrittelee voitettavan palkinnon. Yksi näistä peleistä tarjoaa huomattavasti suurempia voittoja kuin toinen, mutta se ei esiinny läheskään yhtä usein. Kaikki minipelit tarjoavat kuitenkin aina ylimääräisiä mahdollisuuksia voittamiseen, jonka vuoksi niitä kannattaa aina tavoitella. Minipeleihin pääsee keräämällä kolme scatter-bonussymbolia.

Symbolit

Wheel of Fortune -pelin symboleita ovat sekalaiset esineet ja asiat kuten hedelmät, lomamatkat, urheiluautot, hulppea luksusjahti, kaulakoru tai muut televisio-ohjelmasta tutun pelin tyypilliset palkinnot. Lisäksi rullalla on Wheel of Fortune -symboli, joka on pelin kerroin ja pystyy myös korvaamaan muita symboleita scatteria lukuun ottamatta.

Progressiivinen jackpot

Useimmiten Wheel of Fortune -slotissa on tarjolla progressiivinen jackpot, mutta olemassa on myös kiinteitä päävoittoja. Progressiivisissa sloteissa voittopotti vaihtelee parista sadastatuhannesta aina yli miljoonaan euroon. Progressiivisen jackpotin nappaaminen Wheel of Fortunessa on luonnollisesti äärettömän vaikeaa. Edellytykset vaihtelevat pelistä riippuen, mutta useimmiten pelaajan tarvitsee kerätä joko peräkkäisiä symboleita tai tietynlainen kuvio. Tärkeää on huomioida, että kuten monessa muussakin slotissa, myös Wheel of Fortune -slotissa säännöt edellyttävät progressiivisen jackpotin voittamiseen maksimipanoksella pelaamista.